Yoga & Wijn workshop

Een bijzondere combinatie van 2 heerlijke bezigheden: yoga & wijn proeven! De expertises van 2 zussen komen samen bij deze workshop.

Begin het weekend met Yoga & Wijn

Een ontspannen yogales met aansluitend een wijnproeverij.

Een bijzondere combinatie van 2 heerlijke bezigheden: yoga & wijn proeven! De expertises van 2 zussen komen samen bij deze workshop.

Eerst zetten we onze zintuigen op scherp door middel van een ontspannen hatha yogales, die geschikt is voor alle niveau’s en wordt gegeven door yogadocent Mathilde Boskma-Pels. Door bewust te ademen en bewegen, kun je beter aanvoelen wat goed en lekker voelt voor jou op dat moment.

Vanaf ongeveer 20.00 uur mag je uitgebreid en met aandacht genieten van (biologische) wijnen, waar wijnkenner Pauline Pels je van alles over kan vertellen. We gaan ca. 6 wijntjes proeven en Pauline vertelt meer over de achtergrond van biologische, biodynamische en vegan wijnen. Er wordt ook gezorgd voor heerlijke hapjes, passend bij de verschillende wijnen.Het doel is een avond genieten & veel gezelligheid!

Meer over de zusjes:

Mathilde geeft al 7,5 jaar met veel plezier yogales in o.a. Alphen a/d Rijn en Ter Aar en soms ook in Woubrugge.
Voor meer informatie over Mathilde: www.yogametmathilde.nl
Instagram: Yoga met Mathilde

Pauline vindt het leuk om mensen meer te leren over wijn en hoe je het beste kunt genieten ervan. Ze geeft proeverijen en workshops aan kleine groepen. Ze heeft een internationaal certificaat gehaald waardoor ze zich echt wel een wijnkenner mag noemen.

Yoga & Wijn workshop/proeverij, vrijdag 27 oktober

The Yoga District in Woubrugge.

uiterlijke inschrijving voor 17 oktober