Rondje gezond

Rondje gezond

Je gezond voelen heeft te maken met veel verschillende dingen.
Zit je lekker in je vel, heb je een leuke baan, betrouwbare vrienden, een fijn huis, een hobby en heb je een sport waar je aan mee kunt doen. Al deze thema’s samen bepalen jouw kwaliteit van leven. Het breed kijken naar je gezondheid komt van het gedachtegoed Positieve Gezondheid. In de gemeente Kaag en Braassem zijn heel veel professionals en vrijwilligers getraind in het gedachtegoed. Zij kunnen op een andere manier met inwoners in gesprek gaan waarbij het veel meer gaat om wat jij belangrijk vind en wat je zou willen doen om je eigen gezondheid te vergroten.
 
The Yoga District werkt hier graag aan mee, wij zullen gedurende de dag diverse workshops geven in verschillende soorten yoga zoals Hatha Yoga, Yin Yoga, Stoel Yoga en Yin/Yang Yoga. en als de belangstelling erg groot is ook nog een workshop Power yoga.
 
Deelname is gratis maar schrijf je wel even in zodat we weten dat er voor iedereen een plekje is. Inschijven kan via de site : www.theyogadistrict.nl, per email: tjeerd@theyogadistrict en per whatsapp: 06-4429 8761
 
#rondjegezond #kaagenbraassem #yogawoubrugge #theyogadistrictnl #gezondleven #yinyoga #yangyoga #stoelyoga