Fit de zomer in

Wil jij deze zomer nog topfit en in shape flaneren langs alle terassen en stranden, doe dan lekker mee met onze Bodyshape- en Bootcamplessen. Het is voor elk niveau en iedereen kan meedoen. Het enige wat je nodig hebt zijn goede schoenen en een bidon.

Wil jij deze zomer nog topfit en in shape flaneren langs alle terassen en stranden, doe dan lekker mee met onze Bodyshape- en Bootcamplessen. Het is voor elk niveau en iedereen kan meedoen. Het enige wat je nodig hebt zijn goede schoenen en een bidon.

Bodyshape:

Een Body Shape les is een trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardio-training, met een deel spierversterkende oefeningen.

In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op uw stofwisseling. Naast dit conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij u zowel grote als kleine spiergroepen traint. Populaire spiergroepen zijn vaak benen, billen, en buik, vandaar dat Body Shape lessen in de volksmond ook wel BBB-lessen, (Buik Billen Benen), worden genoemd. Maar wij willen een stapje verder gaan.

Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen leggen we in de Body Shape lessen ook een accent op core-training.

Core-training; Core betekent letterlijk “kern”. Wanneer we praten over onze core, praten we dus over onze kern! Hiermee worden buik, rug en bekken bedoeld. Door het meedoen aan deze specifieke oefeningen maken we onze kern sterker, stabieler en gezonder. Dit heeft een positief effect op onze dagelijkse lichamelijke handelingen, maar u zult ook merken dat bijvoorbeeld onderrugklachten verdwijnen. Bovendien werkt u bij deze oefeningen aan een betere houding, balans en een strakkere taille!

Body Shape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! Body Shape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

Bootcamp: (Fit- Circuit)

‘Afzien, discipline, doorzettingsvermogen en frisse buitenlucht’, zo zou je bootcamp kunnen omschrijven. Deze trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan je uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Bootcamp is overgewaaid uit het Amerikaanse leger en is inmiddels een trend in Nederland.

De bootcampmethode komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger, waar het een middel is om soldaten voor te bereiden op zware taken. De commerciële variant, die hiervan is afgekeken, is voor alle sportniveaus toegankelijk. Als een bootcamptraining goed gegeven wordt, wordt er aandacht geschonken aan het hele lichaam met een full body workout, geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Een training bestaat doorgaans uit hardlopen, intervaltraining en specifieke fitnessoefeningen die meestal in de buitenlucht uitgevoerd kunnen worden, zonder inzet van extra apparaten.

Wil je een keertje mee doen om te kijken of het wat voor je is? dat kan!
De eerste keer is gratis, maar geef je wel even op via: tjeerd@theyogadistrict.nl of per sms: 06-44298761

Nieuwsbrief updates

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.