The Yoga District Hoogmade

Stap binnen in de betoverende wereld van The Yoga District, waar we je uitnodigen om de dagelijkse hectiek achter je te laten en jezelf onder te dompelen in een oase van sereniteit. Gelegen te midden van de adembenemende schoonheid van Woubrugge, bieden wij een unieke en meeslepende yoga-ervaring die iedereen aanspreekt.
 
Onze getalenteerde en gepassioneerde docenten staan klaar om je te begeleiden op een reis naar fysieke kracht, mentale helderheid en emotionele balans. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al een doorgewinterde beoefenaar bent, onze diverse selectie van lessen – van dynamische Yang tot kalmerende Yin – zal je uitdagen en versterken op elk niveau.
 
Bij The Yoga District geloven we in de kracht van gemeenschap en verbinding. Hier vind je niet alleen een plek om te trainen, maar ook een familie van gelijkgestemde zielen die je zullen inspireren en ondersteunen op je reis naar welzijn. Onze levendige workshops en boeiende evenementen creëren de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en te groeien, zowel op de mat als daarbuiten.
 
Dus omarm de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf toestemming om opnieuw te verbinden met je innerlijke kracht. Kom naar The Yoga District en ontdek de transformatieve kracht van yoga, adem en beweging. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze inspirerende studio, waar je de rust vindt die je ziel verlangt en de balans die je lichaam verdient.

Voor iedereen is er wel een Yoga Style die past

Veel mensen denken bij yoga aan ingewikkelde houdingen, dynamische bewegingen en aan het hebben van een getraind lichaam om te kunnen deelnemen aan een sessie. Niets is minder waar. Yoga is voor iedereen van jong tot oud en van ziek tot gezond heel toegankelijk. Dit komt doordat er voor elk persoon met specifieke behoeftes een passende stijl is.

Yin Yoga

Yin Yoga is in Nederland inmiddels enorm populair. De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

Hatha (Yang) Yoga

Yoga is zo'n vijfduizend jaar geleden ontstaan in India. Toen Yoga in haar puurste vorm werd beoefend en het westen nog geen invloed had op deze filosofie. Hatha Yoga is één van de meest klassieke vormen van Yoga die je kunt beoefenen

Power Yoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Power Yoga is afgeleid van Ashtanga Yoga. Je voert fysieke houdingen – asana’s genaamd – direct na elkaar uit. Die fysieke houdingen ondersteun je met ademtechnieken en visuele focus, resp.ectievelijk pranayama en drishti's genaamd.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga of Vinyasa Flow is geen systeem en volgt geen duidelijke afstamming, hiërarchie of leidende goeroe. Er is geen officiële oprichter van Vinyasa Yoga. Vinyasa Yoga is een moderne yogastijl, geboren uit de Ashtanga Vinyasa Yoga-traditie. De Ashtanga Vinyasa-traditie is op haar beurt gebaseerd op de leer van Sri Krishnamacharya. Krishnamacharya leerde dat de bewegingen tussen elke asana net zo belangrijk moeten zijn als de houdingen zelf.

Restorative Yoga

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. En hiermee wordt bedoeld dat je met deze Yoga het zelfherstellende vermogen van je lichaam aanspreekt. En dit kan hard nodig zijn na of in een periode van fysieke of geestelijke overbelasting. Je lichaam kan veel meer dan je denkt, alleen moet je het wel de rust en oefening geven die het nodig heeft.

Yin/ Yang Yoga

Yin Yang Yoga is een fusie van Yin Yoga en Yang Yoga. Het combineert dus het zachte, aandachtige en rustige van Yin Yoga met het vurige en krachtige van Yang Yoga. Je begint zo’n Yin Yang Yogasessie op Yin wijze: rustige, tragere oefeningen met veel aandacht voor de ademhaling. Zo bouw je langzaam op naar het Yang gedeelte van de les.

Er is altijd wel een plekje vrij

In onze kleine studio houden we het graag persoonlijk, geen grote Yoga fabriek maar intiem en klein. Wij kennen onze klanten persoonlijk. Er is geen wachtlijst en er is genoeg parkeerplek voor de deur of in de straat.

Yoga, Bootcamp & Bodyshape

H. de Boerstraat 33
2481 XW  Woubrugge

Duidelijke prijzen

Wij bieden verschillende lidmaatschapsvormen aan. WIl je meer informatie voordat je besluit lid te worden, neem dan gerust contact met ons op, of boek een losse les.

Losse les

€ 13,50

Nieuwsgierig naar de yoga, bodyshape of bootcamp? boek dan je eerste les. Besluit je na je eerste les om lid te worden dan verrekenen we je les met je abonnementskosten

Recharge abonnement

€ 40

Volg 1x keer per week een les in de studio of doe mee met een bootcamp buiten.

Totally Zen abonnement​

€ 55

Volg onbeperkt les in de studio en doe mee met de bootcamp zo veel en zo vaak als je wilt

Populaire Lessen

Superfijne studio

Liesbeth HijzelendoornLiesbeth Hijzelendoorn
11:50 25 Mar 23
Groot en wisselend aanbod van verschillende yogalessen en actieve lessen zoals Fitcuit. Hierdoor is er altijd wel een les die bij je past en je kan actieve en minder actieve lessen in een week combineren. Ook is het fijn dat er verschillende docenten zijn, waardoor een les nooit hetzelfde is. Laagdrempelig, niet zweverig en gezellig, elke les wordt afgesloten met thee. Kortom, aanrader!
pauline van der zantpauline van der zant
21:27 25 Dec 22
Prachtige studio waar een hele fijne sfeer hangt, fijne docenten en fijne yin lessen.
Marea WhalleyMarea Whalley
19:46 10 Oct 22
Ik heb de bodyshape-les uitgeprobeerd, het was super! Uitdagend en toch leuk, de leraar was geweldig en de faciliteiten waren goed. Ik meld me aan voor de volgende?
Judith de HaasJudith de Haas
09:55 28 Aug 19
Superfijne studio, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen aan een groot aanbod van yoga- en pilateslessen. Er zijn ook regelmatig interessante workshops. Laagdrempelig en kleinschalig, ik voel me er thuis!
stephanie Thomasstephanie Thomas
22:13 23 Jul 19
Professionele lessen, uitstekende locatie en een te gekke vibe.
js_loader

Onze Yoga Instructeurs

Yoga vraagt van je om af en toe een pas op de plaats te maken, naar binnen te kijken en je drukke geest tot rust te brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze leuke acties en de laatste nieuwtjes