Tjeerd Siersma

Home » Blog » Tjeerd Siersma
Even voorstellen: Tjeerd Siersma
Eigenaar The Yoga District.
Yogadocent – Bodyshape – Bootcamp/ Fit-Circuit– Power Yoga – Yin Yoga – Yin/Yang Yoga – Reiki – Schaatsdocent – Schaats- en skeeler coach
 
Tijdens mijn burn-out was ik de verbinding tussen lichaam en geest kwijt geraakt en zat ik te veel in mijn hoofd en liep volledig vast wat mijn dagelijks functioneren volledig verstoorde. Yoga heeft mij door middel van bewustwording en meditatie weer leren voelen en er bovendien voor gezorgd dat ik weer contact maakte met mijn lichaam. 
 
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de logistiek als special service agent wat een erg dynamische baan is.
 
Yoga voor mij is even stil staan in het moment en gaat niet over hoever ik mijn lichaam kan dubbelvouwen maar wat het voor mij doet. Yoga doe je voor jezelf en voor niemand anders. Ik stap even uit de drukte in mijn oase van rust.
 
In mijn werkzaamheden als schaatsdocent heb ik  vele getalenteerde jeugd mogen opleiden, begeleiden en coachen om het beste uit hun zelf te halen en niet alleen op sportief niveau. De actieve lessen zoals Bodyshape en Fit circuit geef ik met veel plezier en enthousiasme en probeer de deelnemers ook hier weer het beste uit zich zich te laten halen.
 
Een keer meedoen met een van mijn lessen?
Tjeerd Siersma bij The yoga district

Nieuwsbrief updates

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief