Body Shape

Body Shape

Een Body Shape les is een trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardio-training, met een deel spierversterkende oefeningen.

In de lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op uw stofwisseling. Naast dit conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij u zowel grote als kleine spiergroepen traint. Populaire spiergroepen zijn vaak benen, billen, en buik, vandaar dat Body Shape lessen in de volksmond ook wel BBB-lessen, (Buik Billen Benen), worden genoemd. Maar wij willen een stapje verder gaan.

Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen leggen we in de Body Shape lessen ook een accent op core-training.

Core-training; Core betekent letterlijk “kern”. Wanneer we praten over onze core, praten we dus over onze kern! Hiermee worden buik, rug en bekken bedoeld. Door het meedoen aan deze specifieke oefeningen maken we onze kern sterker, stabieler en gezonder. Dit heeft een positief effect op onze dagelijkse lichamelijke handelingen, maar u zult ook merken dat bijvoorbeeld onderrugklachten verdwijnen. Bovendien werkt u bij deze oefeningen aan een betere houding, balans en een strakkere taille!

Body Shape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! Body Shape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

Nieuwsgierig geworden, kom dan langs of boek een proefles