Thema: Dancing Warriors

De Dancing Warriors (verschillende 'Warriors') zoals somminge yogahoudingen worden genoemd, worden in deze serie aan elkaar geregen tot een krachtige yoga-workout van ongeveer een half uur.
Home » Blog » Thema: Dancing Warriors

Thema: Dancing Warriors

Tijdens de afgelopen lessen is dit thema al twee keer eerder voorbijgekomen; Dancing Warriors. De Dancing Warriors (verschillende ‘Warriors’) zoals somminge yogahoudingen worden genoemd, worden in deze serie aan elkaar geregen tot een krachtige yoga-workout van ongeveer een half uur. Deze ‘ dansende krijgers’ zijn bij uitstek geeschikt voor mannen en voor de geoefende yogi. De houdingen zijn gericht op kracht, waardoor de yogales op een fysieke workout lijkt. Voor veel mannen zal deze lichamelijke inspanning vertrouwd voelen. De uitdaging binnen deze yoga-workout is de focus op flexabiliteit, focus en balans.

Alle Warriors en de houdingen die er aan vooraf gaan zijn “Yang”. De laatste liggende houdingen zijn “Yin”.

In deze fysieke workout zijn een gecontroleerde adem, een actieve core en een kijkrichting waardevolle aandachtspunten. Zin om dit thema een keertje mee te doen? dat kan, dinsdag 27 december staat deze weer op het rooster.

 

Nieuwsbrief updates

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief